21.04.2017 г., 22:49 ч.  

Съждение 

  Поезия » Любовна
696 1 15

 

 

Докосваш лицето ми с нежна ръка,

а аз от вълнение сричам!

Каквото го може красива жена,

невкусил безбожно отрича!

 

Мислители нека поклащат глави –

заслушани в своите глуми,

сърцето не чуват, което мълви...

за тебе...най-милите думи!

 

Обичам те!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??