Apr 21, 2017, 10:49 PM  

Съждение 

  Poetry » Love
703 1 15

 

 

Докосваш лицето ми с нежна ръка,

а аз от вълнение сричам!

Каквото го може красива жена,

невкусил безбожно отрича!

 

Мислители нека поклащат глави –

заслушани в своите глуми,

сърцето не чуват, което мълви...

за тебе...най-милите думи!

 

Обичам те!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??