25.09.2008 г., 6:13 ч.

Съживи ме 

  Поезия » Любовна
624 1 1

 

Непозната съм. Млада съм. Дива.
Във косите ми пролет гнезди.
От целувка отровно тръпчива
ти отпий и до мен полегни
във леглото от сплетени пръсти.
Теб очаквам! Не стой отстрани! 
Виж мъглата зад миглите гъсти
и вземи ме. Сега ме вземи!
Нека бъда за теб непозната.
Тази нощ моят цвят откъсни.
Със страстта си разкъсай мъглата.
Съживи ме, а после върви!

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??