21.11.2019 г., 10:18 ч.

Съкровено 

  Поезия » Любовна
395 0 0

Съкровено

 

 

Ще ти призная, че най-съкровеното нещо,
което в сърцето си пазя си ти.
А то - като слънце, през деня е горещо,
а нощем над съня ти бди под букет от звезди.

 

Ще те пазя, тук, между моите вени,
защото без теб не мога да дишам.
Сърцето отмерва дни споделени,
не спира - знае, че те обичам.

 

И когато светът навън вече заспива
и с тишина се завивам почти до гърдите.
Твоята обич пред мен се разкрива,
аз и ти, под букет от звездите.

 

 

Явор Перфанов
20.11.2019 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??