16.01.2008 г., 22:29 ч.

Съкровено желание 

  Поезия
946 0 4
Съкровено желание

Да ти кажа толкова неща желая,
да те прегръщам нощ и ден,
да съм аз със теб до края,
да не бъдеш никога далеч от мен.

Да усещам искам твоите целувки,
да държиш ти нежно моята ръка,
да се разтапям аз от твоите милувки,
да изпълваш с обич моята душа.

Да гледам аз очите ти красиви,
да се усмихва топло твоето лице,
да бъдем заедно двамата щастливи,
да бие лудо моето сърце.

Да заспивам аз в обятията твои,
да ме прегръщаш, докато сънувам,
да ми даваш ти защита и покои,
да се будя сутрин и гласа ти аз да чувам.

© Диана Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??