Мечтата на човека
е личностна изява –
по своята пътека
в живота да успява!
Надявах се да стигна
върха на земна слава
и нощем, без да мигна,
работех до забрава!
Увлечен в надпревара,
пилеех златни сили,
но тя не ми докара
имане от могили!
* * *
Съкровище богато
е скрито във душата.
По-ценно е от злато,
заровено в земята!
21 март 2015,
13 часът
© Иванъ Митовъ Всички права запазени