21.02.2020 г., 19:48 ч.  

Съкровище за моята Душа 

  Поезия » Любовна
940 3 6

Лицето ти е ярката Луна,

огряла в тъмнината Небосвода!

Гласът ти - за душата ми храна,

на Рая и на Ада пази входа.

 

Ще бъда там! Но моля те, ела...

Защото няма ли те, ще надвие мрака!

 

За мене е надеждата една -

Любов една с прегръдка да ме чака.

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??