Feb 21, 2020, 7:48 PM  

Съкровище за моята Душа 

  Poetry » Love
937 3 6

Лицето ти е ярката Луна,

огряла в тъмнината Небосвода!

Гласът ти - за душата ми храна,

на Рая и на Ада пази входа.

 

Ще бъда там! Но моля те, ела...

Защото няма ли те, ще надвие мрака!

 

За мене е надеждата една -

Любов една с прегръдка да ме чака.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??