15.03.2014 г., 22:10 ч.

Сълза 

  Поезия » Любовна
480 0 1

Слънце пекна и прогони

всяка лоша мисъл.

Но една се сълза отрони,

никой я не искал.

 

Тя излезе от окото

и си тръгна сама.

Но чу се от ухото

мъката ни зла.

 

Отрони се и падна

в нищото, тук

между нас една -

не издаде звук.

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Права си, вече никой не забелязва сълзите на другия, та ако ще и да го бодат в окото!
Предложения
: ??:??