Заплача ли, светът за миг застива,
усеща моята тъга, че няма те в тази нощ красива,
а давам всичко за това!
Сълзите капят тихо в океана
раздират сините вълни,
а те ме питат дали жертвата е оправдана
щом без мен спокоен заспиваш ти!
Беше кратка авантюра
и можех ли да знам,
че една случайна среща
ще се окаже на живота любовта.
И че тази нощ в която легнах
за първи път в твоите ръце,
уж към тялото ми ти ръка протегна,
а докосна моето сърце!!!
© Ивелина Кирилова Всички права запазени