Sep 29, 2017, 9:23 PM

Сълза 

  Poetry » Love
575 0 1

Заплача ли, светът за миг застива,

усеща моята тъга, че няма те в тази нощ красива,

а давам всичко за това!

 

Сълзите капят тихо в океана

раздират сините вълни,

а те ме  питат дали жертвата е оправдана

щом без мен спокоен заспиваш ти!

 

Беше кратка авантюра

и можех ли  да знам,

че  една случайна среща

ще се окаже  на живота любовта.

 

И че тази нощ в която легнах

за първи път в твоите ръце,

уж към тялото ми ти ръка протегна,

а докосна моето сърце!!!

© Ивелина Кирилова All rights reserved.

Когато всичко започва, трябва да се подготвиш и за края !

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми, Иве. Но колкото и да се подготвяме за края... пак си е гадно. Така че по-добре много да не го мислим и да се насладим на всяка радост, на всеки трепет.
Random works
: ??:??