24.05.2007 г., 8:28 ч.

Сълза 

  Поезия
636 0 0
Една сълза пророних,
от очите странно сини,
една сълза - голяма,
пропита с радост, яд, тъга...
Там, дълбоко във сърцето,
тази, същата сълза,
тръпнела е да й дам живот,
хранила се е
с отпадъци душевни
и пропита е с Любов!
Дълго тръпнеше сълзата,
а пък аз се инатих
и накрая там, дълбоко в душата,
прескъпо заплатих!

23.05.2007г.

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??