С Ъ Л З А . . .
_______________________________________________
На Маестро Райсън
После.
Толкова после...
След невъзможно много лета.
Ще дойда на гости.
На една малка Звезда.
И тя ще бъде толкова звездна.
Тази Звезда.
Блести като Слънце - Звезда.
Над мен - Небе.
Под мен - Небе.
А в средата - римувана Тишина.
До една мъничка Свръх Нова Звезда.
Толкова мъничка. Толкова Нова.
Почти като сълза.
Върху белия лист...
2010 г.
________________________________
С огромно уважение и преклон,
Виктор
© Виктор Борджиев Всички права запазени
Здравей !!!