2 янв. 2010 г., 14:00

Сълза... 

  Поэзия
1105 0 36

 

 

 

 

 

                              С       Ъ       Л       З       А  .   .   .

 

     _______________________________________________

 

                                                                                        На Маестро Райсън

 

 

 

 

 

 

                             После.

 

                             Толкова после...

 

                             След невъзможно много лета.

 

                             Ще дойда на гости.

 

                             На една малка Звезда.

 

                             И тя ще бъде толкова звездна.

 

                             Тази Звезда.

 

                             Блести като Слънце - Звезда.

 

                             Над мен - Небе.

 

                             Под мен - Небе.

 

                             А в средата - римувана Тишина.

 

                             До една мъничка Свръх Нова Звезда.

 

                             Толкова мъничка. Толкова Нова.

 

                             Почти като сълза.

 

                             Върху белия лист...

 

 

                             2010 г.

 

              ________________________________

 

                                                     С огромно уважение и преклон,

 

                                                                                               Виктор

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??