27.02.2008 г., 14:07 ч.

Сълза от обич 

  Поезия » Любовна
1226 0 27

По миглите ми само ще узнаеш

какво рисуват сънищата мои...

Събудиш ли ме - после ще се каеш

и Дяволът към Рая ще те гони...

 

Но ако до леглото коленичиш

и долепиш ушенце до гръдта ми,

по морза на сърцето ще научиш -

за теб са всички Оскари и Грами...

 

Дори да дишам често и да стена -

бъди жесток, недей ме съжалява!

Целувката ти няма да приема,

началото към края продължава...

 

Така поне насън ще съм щастлива...

Сълза от обич ще пророня в мрака...

В дванайсетия час ще си отида...

Пантофката??? На стълбите ще чака...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??