Сълза предателка...
Сълза по бузата се стича,
чиста като момина сълза,
сълза гореща и с любов голяма
изпращам те аз, мило ми момче...
Зная, дълго без мене ще се луташ,
за целувките ми ще милееш и за мене ще копнееш,
но след време ще се завърнеш
и с любов ще ме прегърнеш...
Сълза предателка, по бузата се стича,
не исках сълзи да виждаш в очите ми,
аз исках да бъда силна, както ме учеше ти...
Сега бързо върви и назад не се обръщай,
защото ще викна след теб “остани”
и ще ме видиш обляна в сълзи...
© Жулиета Стоянова Всички права запазени