10.07.2008 г., 7:17 ч.

Сълза. Самота. 

  Поезия » Бели стихове
830 0 2
                    Ефирна есен.
                    Тиха скръб.
                    А толкова много цветове!
                    Изпечен кестен и плачеща върба.
                    Самота.
                    Последни меки лъчи.
                    Полъх.
                    Мирис на ситни цветя - жълти и бели.
                    Нежност.
                    Сълза.
                    Последна пчела наоколо.
                    Дивен танц на пух.
                    Отронен живот.
                    Молитва.

                    Сълза.
                    Самота.

© Императора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??