3.08.2008 г., 18:53 ч.

Сълзи 

  Поезия » Философска
980 0 2

Сълзи 

Сълза се отрони от очите тъжни,
красива, нежна, но солена сълза.
Последва я друга... и трета...
занизаха се бисерите на душата,
проплака тя за миг в нощта.

Проблеснаха капчиците малки
и потънаха в загубения рай от мечти.
Нищо не беше както преди,
илюзии вече няма.
Истината е една - нищо не остана.

Само тихи сълзи и две тъжни очи...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??