11.11.2007 г., 21:58 ч.

Сълзи 

  Поезия » Любовна
521 0 3

Тръгна си...! Боли, сълзи...

Недей се спира, продължи...

Тишина, сълзи,

аз няма  да извикам "остани...!" 

Мрак и четири стени!

Спомени, навън вали.

Студ и две следи.

"Сбогом" единствено ми каза ти!

... Боли и пак сълзи...

Завинаги теб ще обичам, запомни.

© Мария Гиндянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??