Nov 11, 2007, 9:58 PM

Сълзи 

  Poetry » Love
537 0 3

Тръгна си...! Боли, сълзи...

Недей се спира, продължи...

Тишина, сълзи,

аз няма  да извикам "остани...!" 

Мрак и четири стени!

Спомени, навън вали.

Студ и две следи.

"Сбогом" единствено ми каза ти!

... Боли и пак сълзи...

Завинаги теб ще обичам, запомни.

© Мария Гиндянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??