29.01.2006 г., 19:20 ч.

Сълзи 

  Поезия
868 0 1

Сълзи

 

Не бих се осмелила да погледна отново в очите ти,

Изпитвам болка и пак бих ти простила знаеш го, нали?

 

Дори и да съм там, не ще видя  теб аз знам... така,

защо избра да бъдеш уличницата с ранената душа?

 

Не бях ли достатъчно силна подкрепа за тебе аз....

Навярно да , не успях да те спася от таз участ!

 

Опитах....всичко от себе си нима не дадох?

Извадих дори неща ,които нямах с радост....

 

А ти продължи надолу да вървиш ,

в  останките от сърцето ми сега лежиш....

 

Закотвена там не желаеш да си тръгнеш

Какво още искаш от мене да отмъкнеш?

 

Но ти отдавна пътя свой избра,

A аз се оттеглих от непосилната за мен игра!

 

Не искам да чувам какво се случва с теб,

а новините ме сковават  в нестопяем лед!

 

Чувам ,че по-зле си даже от преди,

Къде, къде изчезнаха онези светли дни?

 

Аз вярвах в теб и приятелството вълшебно между нас,

дали просто наивно не те идеализирах всеки час?

 

Навярно жестоко себе си излъгах като цялото си същество в краката ти дарих,

А, какво направи ти ?Кажи?

 

Не, не ме поглеждай с въпрос в очите- „Какво не е наред?”,

Защото дълбоко в себе си сама разбираш !!!!!

 

Не мога повече да те гоня и безкрайно да се боря с теб,

мога само да се моля по друг път ти да продължиш напред!

 

Аз няма да съм знай до теб ,макар  че всяко кътче

в мене се мори да бъде в твоя безвъздмездна помощ........

 

Но не , не мога , веч не мога и нека Бог намери начин да прости,

Не успях с всичките си сили да те накарам да повярваш в себе си ти!

 

 

Посветено на един все още важен за сърцето ми човек,

С когото едва ли някога отново ще се пресечат пътеките ни!Благодаря,че беше част от живота ми,макар сега да е Болезнено!

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Цвети!Така е ,но трябва да намерим начин да простим и продължим!Някой,който си заслужава ни чака някъде там!
Предложения
: ??:??