16.11.2005 г., 10:09 ч.

Сълзи 

  Поезия
1003 0 0
Гледаме се,аз и ти
Гледаме се,но боли.
Боли,но не от любовта,
А от твоите сълзи.

Не говори,не говори.
Красиви сини две очи,
Казват всичко със сълзи.

Звезди,звезди,
Две мънички искри.
Твоите сълзи,твоите очи.

Не плачи,не плачи,
Просто пак се усмихни,
И щастлив ме направи.

Не си виновна ти.
Времето ще отлети.
За всичко забрави

Няма повече сълзи.
Вече не боли.
Има само обич ,
Има само „Аз и Ти”!

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??