28.06.2012 г., 16:44 ч.

Сълзи 

  Поезия » Любовна
615 0 3

Очите - пълни със сълзи,

и стичат се, в дланите събирам ги.

А тях в юмруци свивам ги, 

и зная, ще боли.

Проклет да съм дори,

обичам те, ако искаш, ме мрази.

Да се от кажа от теб, това не ме моли! 

© Никола Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??