28 июн. 2012 г., 16:44

Сълзи 

  Поэзия » Любовная
614 0 3

Очите - пълни със сълзи,

и стичат се, в дланите събирам ги.

А тях в юмруци свивам ги, 

и зная, ще боли.

Проклет да съм дори,

обичам те, ако искаш, ме мрази.

Да се от кажа от теб, това не ме моли! 

© Никола Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??