5.05.2016 г., 7:48 ч.

Сълзи споделени 

  Поезия
559 0 0

Сълзи споделени

 

Плачеш ли? Недей... Недей!
Стъклата от дъжда са мокри!
Чаша вино ми налей
и просто сподели ми покрив!

 

Нека вън да плаче нощ,
да падат в блудство и звездите,
този свят да бъде лош...
... а ние - все да сме добрите!

 

Виното е с тежък цвят!
Очите ни са уморени!
Нека лош е този свят! ...
... до блясък в сълзи споделени!
ДТ©

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??