Сълзичка по сълзичка градя
своя Дом-Семейство, градя
себе си - храм на светлината.
Сълзичка по сълзичка градя
с любов и болка своя Дом
от мисли, отношения, терзания.
Заспивам и се будя
в мечтания, в реалности.
Понякога пристъпвам плахо.
Сълзичка по сълзичка градя
най-приказния дом,
в който в Мир, Любов и Разбирателство
живея с най-прекрасното Семейство -
Мое и Мечтано.
Дом-Храм, изпълнен с Любов,
Благословен, в който
водят всички пътища -
моят дом граден,
граден години в душата ми,
в плътта ми, в моя дух граден -
сълзичка по сълзичка...
© Поля Христова Всички права запазени