18.05.2008 г., 19:56 ч.

Сълзите... 

  Поезия
1076 0 4

Една сълза добре отмила е следите
на болка, гняв и страх в очите.
Донесла е със себе си затишие,
спокойствие и малко безразличие.


Но винаги така е след сълзите -
за да пречистят ни душите,
трябва да оставят след себе си забрава,
а болката в тях неизплакана остава...

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??