15.10.2016 г., 16:09 ч.

Сълзите 

  Поезия » Друга
468 1 3

Сълзите

 

Сълзите са нужни. Толкова нужни,
колкото на цветята вода.
Сълзите...Сълзите са толкова честни,
колкото лъжлив е света!

 

Кажете ми, как да на вярваш,
на чистата, малка сълза,
която ти казва: ,, Не тръгвай...
не мога без тебе в нощта,,.

 

Която блести във очите
на онази прекрасна жена,
дето до болка обичаш...
Как да не вярваш в сълза?

 

Събрала във своята капка,
и мъка, и радост, и теб...
Сълзата е цяла вселена
за всеки обичащ човек.

 

Сълзите са нужни...толкова нужни,
колкото на цветята вода.
Сълзите обаче, понякога давят
във своя океан любовта!

 

Емил Стоянов
11.08.2016г.

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??