5.08.2007 г., 8:49 ч.

Сълзите между нас 

  Поезия
539 0 0
Беше късно през нощта ,
дойде, помоли ме за любовта,
а аз ти казах: "Ти не я жела,
когато беше само твоя".

После ти погледна ме с очи,
изпълнени с бисерни сълзи
и каза: "Обичам само теб, до край".

И аз погледнах те в очите,
и от мен потекоха сълзите.
Казах ти: "И аз те нося в мечтите".

Между нас седяха пак сълзите,
а ни събираха съдбите,
грееха отново там звездите,
влюбени бяха ни душите.

© Таня Кичукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??