22.05.2008 г., 17:07 ч.

Съмнение 

  Поезия » Източни форми
690 0 9
 

СЪМНЕНИЕ

Дали е вярно,
че по-добре е късно
да изживеем
неща значими,
отколкото изобщо
без тях да минем?
Дали по-късно
ще има в нас все още
от онзи трепет
неистов, чуден -
във младостта изпитван?
Дали? Едва ли...

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??