1.03.2009 г., 9:04 ч.

Съмнение 

  Поезия » Любовна
612 1 2


 

Знам... Отиваш си бавно от мен.
Усещам го с всеки изминал ден.
Сърцето ми се къса от тревога.
Как искам да те спра, но не мога.


За теб много дълго ще си спомням.
Често притихнала ще плача нощем.
Мисля си, че моята любов те отегчава.
Сърцето твое от мене се отдалечава.


Обичам те... Не искам да те губя.
Не позволявай да живея в заблуда.
Кажи ми, ако не ме обичаш вече.
Ще те оставя да избягаш надалече.


А сега, любими, ако това е краят?
Позволи ми да ти кажа, че мечтаех...
Да обичам точно тебе до безкрайност.
Макар че се запознахме по случайност.


Ти всичко ми даде - усмивки, надежди, мечти.
Превърна живота ми в ден, озарен от лъчи.
Ако можех, бих ти върнала цялата нежност.
Като запечатам любовта си към теб в думата вечност.

 

 

16.06.2008 г.

 

 

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??