От всички неща на света
СЪМНЕНИЕТО най-обичам:
Дали съм красива?
Дали съм добра?
Дали заслужавам
да съм обичана?
Дали съм със тебе?
Дали съм сама?
Дали съм с приятели
верни и лични?
Дали след минута,
ако по пътя си спра,
ще има кой,
вместо мене,
по него да тича.
Дали съм щастлива?
Дали от тъга
във мен всеки вопъл
потайно заключвам?
Дали съм момиче?
Или вече жена,
загубила смисъл
да бъде обичана?...
От всички неща на света
СЪМНЕНИЕТО най-обичам.
Но само с ВЯРАТА в ръка
ще мога
да достигна
ИСТИНАТА...
© Калина Игнатова Всички права запазени
Или вече жена,
загубила смисъл
да бъде обичана?...
Съмнението ражда истината..Тя движи света.. Много е красиво!!