16.12.2017 г., 22:45 ч.  

Съмва се 

  Поезия » Философска
395 0 3

Съмва се.
Лъчи се спускат към стъклото,

но дъждът се стича като из ведро.
И съмва се.
Повява вятърът, отронва се едно листо.
Как странно съмва се...
И светлина и мракът бавно се преплитат.
Когато съмва се..
Угасваш ли или тепърва силите ти идват?

© Михаела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??