22.12.2006 г., 20:45 ч.

СЪН 

  Поезия
565 0 2
СЪН
/работен коШмар/

Ти целуна мухата на бара,
след тежък ден, малко отмара

Както очаквах,
тя не се превърна в принц или принцеса
Даже в прахосмукачка или чорап

Гледаш над бара отнесен,
поръча ли си обичайния чай с коняк?

Отляво е русата колежка с къса пола,
секретарка на шефа или негова жена
Не съм сигурен, пък и има ли значение
Да не съм оракул, нямам и видение :)

Отдясно е колегата Стамат Подстисков,
пак крие под бара, буркан със зарзават
За да мези с някоя и друга ракия
Аз, ако бях, въобще нямаше да се крия :)

Пииисна ми на работа да ходя,
нервите ми се късат,
душата си тровя
Обаче, като бръкна в джоба
и ровя ли ровя ;) ...

Затуй ходя, какво да правя,
тури му пепел и ментова отвара
Дано раната в душата попритвори,
белким живеца изтрещи и заговори

Ама, каквото и да си говорим,
на бара ще се накъркорим
Дивни песни, гърлени и звучни,
пръскам слюнка, няма лошо
Барманът се казва Тошо
и с парцала си забърсва
бара и голата глава,
айде стига толкооооовааа :))))

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??