3.06.2007 г., 16:44 ч.

Сън 

  Поезия
906 0 2
Сън

Всяка нощ в съня ми се прокрадваш.
Заставаш до мен...
Гледаш ме... тъй смутен...
Искаш да ти дам всичко свое...
Искаш щастие... истинска любов.
Аз ще ти го дам... ще ти дам всичко мое...
каквото и да ми струва...
Знам, че и ти можеш да ми дадеш всичко от теб...
Но не знам искаш ли?...
Искаш ли да повярваш... да разбереш...
Че някой непознат може, иска, копнее да те обича...
Да те направи щастлив...
Опитай се да повярваш в това...
да го разбереш със сърцето си...
и аз може да съм това, което си чакал... което си търсил до днес...
Може да съм една звезда,
която ще изгрее в твоето сърце...

© Ивелина Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??