25.10.2012 г., 15:11 ч.

*Сън 15.10.2012 

  Поезия » Любовна
426 0 2


Сънувах те, но беше странно.
Объркано, безсмислено - на сън.
Чувствата усещат те спонтанно,
а разумът ригиден - като пън.

Защо на себе си не вярвам?
Дали сънувах те, дори не знам.
Във филми някакви се вкарвам?
Проблемът толкова ли е голям?

На практика в душата ми си постоянно.
В действителност ми липсваш всеки миг.
За твоята любов сърцето ми е жадно.
Постоянно в стихове рисувам твоя лик.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??