3.09.2007 г., 10:34 ч.

Сън 

  Поезия
602 0 5
                                   Сънувах те заспал в белите чаршафи.
                                   Шепотът на дървесата, сякаш занемял,
                                   приличаше на арфи, които пеят, но с жал,
                                   готови да замлъкнат...

                                   Пееха ти за любов,
                                   ала спеше ти, спеше
                                   и не чуваше това опиянение.

                                   Дойдох при теб щастлива, че те виждам.
                                   Светът в краката ти ми беше,
                                   но целунах те, защото бе заспал
                                   и си тръгнах натъжена.

© Боряна Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??