29.10.2008 г., 18:36 ч.

"Сън" 

  Поезия » Любовна
758 0 0

Ето вече е сутрин и ти ми казваш довиждане.

Не искам да се събуждам, отварям очи, но теб не виждам.

Отиде си ти като дим и на мен не ми остави нищо,

освен да чакам нощта, за да те видя отново в съня.

Искам да си с мен, когато съм сама в нощта.

Остани при мен завинаги и нека не свършва Сънят!!!

© Катя Чортова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??