Ето вече е сутрин и ти ми казваш довиждане.
Не искам да се събуждам, отварям очи, но теб не виждам.
Отиде си ти като дим и на мен не ми остави нищо,
освен да чакам нощта, за да те видя отново в съня.
Искам да си с мен, когато съм сама в нощта.
Остани при мен завинаги и нека не свършва Сънят!!!
© Катя Чортова All rights reserved.