21.01.2008 г., 17:38 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
1140 0 15

Сънят е огледало на съдбата

и ако не умеем

да го чистим

от лоши, прашни мисли,

не можем да я видим...

А тя е там

и маха ни с мечта-ръка

кралицата съдба

и само там тя истинска ни се открива

и ни показва,

че от нас зависи

дали ще бъде тя щастлива...

© Владимир Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??