19.09.2008 г., 11:33 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
773 0 5

Сънувах те, ти бе до мен,

бе зима, вън валеше сняг,

догаряше денят, а здрачът озарен

ни молеше да спрем на неговия бряг...

А ние и не чакахме молба,

потънахме в любовни грижи,

без угризения, без страх и без вина,

нощта за всичко се беше погрижила...

Но стана ден... и се събудих...

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??