8.11.2008 г., 21:46 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
963 0 4
 

Усмихвам се плахо,

докосвам те със свян.

Прегръщам те нежно,

Целувам те с плам...

В  миг се отдалечаваш...

Помахваш с ръка...

Събуждам се.

Утро е  вече.

В очите блести

неизплакана сълза...

© Цвете Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??