8 nov 2008, 21:46

Сън 

  Poesía » De amor
961 0 4
 

Усмихвам се плахо,

докосвам те със свян.

Прегръщам те нежно,

Целувам те с плам...

В  миг се отдалечаваш...

Помахваш с ръка...

Събуждам се.

Утро е  вече.

В очите блести

неизплакана сълза...

© Цвете Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??