16.05.2013 г., 15:37 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
531 0 0

Навън вали.

        - Дали е дъжд?

Небето плаче - тъжно е.

Погледнах и видях очите ти да плачат - Защо?

 

В този дъжд ти беше без чадър,

вървеше боса, без посока,

някак си по своему щастлива.

 

О, боже!!!

Нека този дъжд не спира!

Нека този сън не свършва!

                        Тя е щастлива!

                                   Тя обича!

© Исус Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??