12.02.2006 г., 14:02 ч.

Сън 

  Поезия
1104 0 4
Сън ли бе или мечта
денят във който ти се появи?
Кошмар ли бе или реалност,
когат сърцето мое умъртви?

Обича ли ме или просто се
нуждаеше да нараняваш?
Защо не е сърцето ми от камък,
та ден след ден любов във него сътворяваш.

Дали за да обичам теб съм аз родена
или от теб да бъда наранена?
Сън ли бе или реалност,
когато каза ми,че ме обичаш?
Болка ли изпитах или радост,
когато казах,че да страдаш се обричаш?

Отхвърлих те и пратих те в кошмара,
в който толкова години аз заради теб живях.
Патих и толкоз много страдах обаче оцелях.

Ще гледам аз напред и спирам да сънувам.
Ще бродя нощем из душата си навред и
може би да оцелееш ще бленувам и
своя път да продължиш напред.

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??