17.10.2018 г., 2:51 ч.

Сън 

  Поезия » Свободен стих
489 0 0

Сънувам сън, там руини 
души безпътни скитат
в мрак обвити и жадуват светлина
Глас далечен проклятия изрича 
страшни безпощадни ...
лъжа хитрее
отчаяние владее 
бяс беснее
Бог немее
С.М

© Martin Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??