28.02.2019 г., 8:10 ч.

Сън 

  Поезия » Философска
648 0 0

Крилати бели коне посещават съня ми.

Силни, волни и диви.

За къде ли толкова бързат?

Развели във вечността свойте гриви.

 

По-бързи от вятъра, рият с копита.

Буйни и диви, всичко помитат.

Където тропнат, извори бликват.

Чаткат копитата – мълнии литват.

 

Дори златни юзди, жребците не траят.

Диви, крилати - в безкрая се губят.

Бели коне препускат в съня ми.

Като ангели бели в небесната шир.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??