28.02.2019 г., 9:17 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
330 0 0

Обичам те в ранното утро притваряща сънливо очи,
събуждам те, но съня те приветства обратно уви!

 

Сънуваш и говориш си с мене ти,
понякога получава се смешно дори.

 

Гласът ми те унася и пак потъваш в съня,
затваряш очи, а аз не искам да те спра.

 

Главата ти отпуска се постепенно,
сякаш отплаваш към нещо вълшебно.

 

Косата ти разпилява се безразборно,
не искам да се държа отговорно!

 

Оставям те да пътуваш и отлагам още малко мига,
в който ще те събудя и ще започне отново деня.

 

27.02.2019г.

© Бобчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??