12.06.2020 г., 18:14 ч.

Сън 

  Поезия » Еротична
985 0 0

Сънувам те-нежен и силен
Всяка клетка в мене настръхва.
Прегръщаш ме нежно... Галиш ме...
Изтръпвам!
Усещам ръцете ти. Палиш ме с нежност..
Настръхвам!
Вълни ме обливат. Целувам те...
Притискаш ме страстно...
Не спирай! Продължавай...
/нищо, че сънувам/
Жаден си. С устни ме изпиваш...
Разтапям се в ръцете ти...
Бавно...
Поглъщаш ме цялата...
Разливаш се...
Омагьосваш ме...
Понасям се...
Изгарям...

Събуждам се! Няма те!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??