8.05.2024 г., 10:53 ч.

Сън 

  Поезия » Свободен стих
36 1 0

Какво сънувам,

сложно и страшно!

Често се плаша,от душата...

Какво търпи,какво изживява?

Има своя тъжна драма...

История тъмна,

бездънна,дълбока яма...

Страшна,незнайна,май доста опасна...

© Poli Shishoeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??